OM OS

Vi leverer produkter, herunder solenergiregulatorer, power-inverter, osv., samt design og leverer relevante sol-applikationssystemer. Virksomheden har bestået ISO9001: 2008, og produkter har bestået CE ,ROSH certifikat, samt andre nationale og internationale autoritative certificeringer og en række patenter. Produkterne er blevet udstrakt anvendt og har været højt vurderet i en række store projekter inden for og i udlandet. Og vores kunder er l i mere end 120 udenlandske lande og regioner. Vi har også anvendt eget mærke “Hanfsolar”.

Se mere

NYHEDER

Hvordan man vælger en solcontroller

Solar controllere kan groft opdeles i solen off-grid systemcontrollere, sol street belysning controllere og sol RV dedikerede controllere.

2022-05-18 Se mere

Nyt produkt, HF2 serien solcontroller

Wuhan Hanfei Technology Co., Ltd. deltog i Shanghai SNEC-udstillingen den 19.-22. april 2017.

2017-05-06 Se mere

Fordelene ved MPPT controller med flere strenge og færre strenger

Hver MPPT kredsløb i inverteren fungerer uafhængigt og forstyrrer ikke hinanden. Strengene kan være af forskellige modeller, forskellige mængder, eller forskellige retninger og vippevinkler, så antallet af strenge er lille og systemdesign fleksibilitet er større.

2022-05-23 Se mere

Årsager til, at solcontroller priser varierer

Funktionen af solenergifunktionen er anderledes, og prisen er anderledes. For eksempel har hjemmesystemet controller af Olympus Technology LED display controller status,

2022-05-24 Se mere

PWM solcelle-regulator tre-trins opladningstilstand

For at beskytte batteriet og forebygge overopladning omfatter de fleste solkraftproduktionssystemer en opladningsregulator. Dens mest grundlæggende funktion er at afskære opladningsstrømmen, når batteriet er fuldt.

2022-05-30 Se mere

Hvordan PWM Solar Controller fungerer

Solregulatoren anvendes hovedsageligt i solenergiproduktionssystemet. Den kan automatisk styre udstyret til opladning af batteriet med flere solpaneler, koordinere solpanelets arbejde,

2022-05-31 Se mere

Hvordan man vælger en solcontroller

Der er to hovedtyper af solcontrollere (også kendt som solenergicontrollere) på markedet: MPPT solcontrollere og PWM solcontrollere.

2022-06-01 Se mere

Funktion introduktion af PWM-controller og MPPT-controller

Den fotovoltaiske controller er en automatisk styreenhed, der anvendes i det fotovoltaiske elproduktionssystem til at styre multi-kanals solcelle array til at oplade batteren og batteriet til at levere strøm til solinverteren belastning.

2022-06-02 Se mere

Se mere