OM OS

Vi leverer produkter, herunder solenergiregulatorer, power-inverter, osv., samt design og leverer relevante sol-applikationssystemer. Virksomheden har bestået ISO9001: 2008, og produkter har bestået CE ,ROSH certifikat, samt andre nationale og internationale autoritative certificeringer og en række patenter. Produkterne er blevet udstrakt anvendt og har været højt vurderet i en række store projekter inden for og i udlandet. Og vores kunder er l i mere end 120 udenlandske lande og regioner. Vi har også anvendt eget mærke “Hanfsolar”.

Se mere

NYHEDER

Kort beskrive de kategorier af solcontrollere

De populære solcontrollere på markedet omfatter hovedsagelig almindelige solcontrollere, PWM solcontrollere og MPPT solcontrollere.

2022-03-24 Se mere

Installation af solregulator og sikkerhedsregler

Den mest grundlæggende funktion af solenergi og udladningsregulator er at styre batterispændingen og tænde kredsløbet, og når batterispændingen stiger til et bestemt niveau, stoppe opladningen af batteriet.

2022-03-22 Se mere

Princippet for MPPT-regulatorer

For at oplade batteriet, skal udgangsspændingen af solpanelet være højere end strømspændingen af batteriet. hvis solpanelets spænding er lavere end batteriets spænding,

2022-03-18 Se mere

Om opladningsstyringssystemet for PWM-controller

I et uafhængigt solkraftproduktionssystem for at reducere omkostningerne, forbedre effektiviteten og pålideligheden. det er nødvendigt at gøre de fotovoltaiske celler udløser maksimal effekt, gøre batteriladningen og udladning korrekt

2022-03-16 Se mere

Nyt produkt, HF2 serien solcontroller

Wuhan Hanfei Technology Co., Ltd. deltog i Shanghai SNEC-udstillingen den 19.-22. april 2017.

2017-05-06 Se mere

PWM Controller relaterede nyheder

Pulsbreddemodulation (PWM) henviser til anvendelse af en mikroprocessors digital udgang til styring af et analogt kredsløb. og er en metode til digital kodning af niveauet for et analogt signal.

2022-03-14 Se mere

Traditionelle kedelvarmeudstyr er hurtigt ved at blive erstattet af solregulatorudstyr

I nogle forme temperatur maskine løsninger, standard modeller af thyristor controllere, power regulatorer, AC-kontaktorer og solid state relæer anvendes hyppigere, mens ikke-standard tilpasset skimmelstemperatur maskine løsninger bruger flere tyristorer.

2022-03-30 Se mere

Wuhan Hanfei Technology Co., Ltd. er begyndt!

Den 8. april 2020 ophævede Wuhan City fuldstændigt forbuddet, og vores Wuhan Hanfei genoptagede også produktionen. Nu velkomne nye og gamle kunder til at konsultere.

2020-04-08 Se mere

Se mere